Velkommen til Sommerseth Design AS

Vi er et moderne designbyrå med lang fartstid i bransjen. Byrået har siden starten hatt en stabil omsetning og vekst. Vi består av et engasjert team med målsetning om å skape sterkt design, originalitet og gjennomanalyserte løsninger.

Vårt team har høy kompetanse og innehar samlet mange års erfaring med denne type oppdrag. Vi anser oss som hyggelige, kritiske og kravsterke lagspillere, der kunde, produkt, mottaker av produkt og resultat alltid står i sentrum for våre leveranser.

Sommerseth Design AS har 17 nominasjoner i CSS Design Awards, seks “Kudos” priser, fem priser for beste UI/UX, og seks innovasjonspriser for design av nettsider. I tillegg har vi vært profilert i Computer Arts, 3D world, Elementor Monthly site, og Web Design Magazine for vårt arbeid.

I 2018 vant Sommerseth Design AS og Nittedal kommune gull i Magnet Awards for årets beste kommunikasjonsarbeid innen “employer branding” og rektruttering i Norge.

Malin Sommerseth

Malin er partner og grafisk designer i Sommerseth Design AS og har jobbet med grafisk design i 15 år. Spisskompetanse:
Layout og grafisk design.

Tom Sommerseth

Tom er gründer og grafisk designer i Sommerseth Design AS. Han har jobbet innenfor faget i snart 25 år. Spisskompetanse:
Visuelle profiler og UI (web og skjerm).

Alessio Granella

Alessio er vår eksterne grafiske designer og illustratør. Han styrker vårt team fra sitt kontor på Sardinia. Spisskompetanse:
Illustrasjoner og typografi.

Vi leverer følgende tjenester:

—Grafisk design
—Web design
—Web utvikling (WebFlow, Wordpress & Craft)
—Illustrasjonsarbeid
—Autorisert dronepilot

—Layout (brosjyrer)
—Visuelle profiler (logo)
—Komposisjon (digitalt)
—Design av nyhetsbrev
—Animasjoner for web / video

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak