Velkommen til Sommerseth Design AS

Vi er et moderne designbyrå med lang fartstid i bransjen. Byrået har siden starten hatt en stabil omsetning og vekst. Vi består av et engasjert team med målsetning om å skape sterkt design, originalitet og gjennomanalyserte løsninger.

Vårt team har høy kompetanse og innehar samlet mange års erfaring med denne type oppdrag. Vi anser oss som hyggelige, kritiske og kravsterke lagspillere, der kunde, produkt, mottaker av produkt og resultat alltid står i sentrum for våre leveranser.

Vi er no-code designere, det vil kort fortalt si at vi er visuelle utviklere og lener oss på verktøy som er visuelle og brukerfokus står alltid i sentrum for våre leveranser.

Sommerseth Design AS har 20 nominasjoner i CSS Design Awards, ni “Kudos” priser, åtte priser for beste UI/UX, og åtte innovasjonspriser for design av nettsider. I tillegg har vi vært profilert i Computer Arts, 3D world, Elementor Monthly site, og Web Design Magazine for vårt arbeid.

I 2018 vant Sommerseth Design AS og Nittedal kommune gull i Magnet Awards for årets beste kommunikasjonsarbeid innen “employer branding” og rektruttering i Norge.

Sommerseth Design er et stolt medlem av:
No Code Agencies logo

Malin Sommerseth

Malin er partner og senior grafisk designer i Sommerseth Design AS og har jobbet med grafisk design i 15 år. Spisskompetanse:
Layout og grafisk design.

Tom Sommerseth

Tom er gründer og full stack designer i Sommerseth Design AS. Han har jobbet i faget i 25 år. Spisskompetanse:
Visuelle profiler og UI/UX.

Alessio Granella

Alessio er vår eksterne grafiske designer og illustratør. Han styrker vårt team fra sitt kontor på Sardinia. Spisskompetanse:
Illustrasjoner og typografi.

Vi leverer følgende tjenester:

—Grafisk design (inkl. visuelle profiler)
—Web design / UI&UX (inkl. prototyping)
—Web utvikling (primært WebFlow)
—Illustrasjonsarbeid (2D og 3D)

—Layout (brosjyrer)
—Komposisjon (digitalt)
—Design av nyhetsbrev
—Animasjoner for web / video

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBygget med ❤️ i Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak