Dale Oen Experience

Tusen takk til Robin Dale Oen for oppdraget med å designe og utvikle de nye nettsidene for Dale Oen Experience og Dale Oen Academy.

Web design / UI&UX
Web utvikling (Webflow)
Prototyping
Prosjekt anerkjennelse:
No items found.

Sommerseth Design er stolte av å ha hatt ansvaret for redesign og utvikling av den nye nettsiden til Dale Oen Experience. Vi har samarbeidet tett med stiftelsen for å skape en nettside som reflekterer deres visjon og formål. Ved å benytte Figma-plattformen har vårt team designet og utviklet detaljerte prototyper, som deretter ble utviklet på Webflow-plattformen.

For å sikre en høy grad av funksjonalitet og brukervennlighet, har Sommerseth Design tilpasset nettsiden med custom kode, laget enkle løsninger for publisering og vedlikehold. Dette har resultert i en nettside som både er enkel å navigere og visuelt tiltalende, samtidig som den omfavner stiftelsens verdier og mål på en autentisk og engasjerende måte.

Vi er stolte over å ha bidratt til Dale Oen Experience's digitale tilstedeværelse og ser frem til å fortsette å støtte dem i deres arbeid for å inspirere og gjøre en forskjell.

Tusen takk til Robin Dale Oen for oppdraget med å designe og utvikle de nye nettsidene for Dale Oen Experience og Dale Oen Academy.

Gjennom bruk av Ai har vi også utviklet en serie bilder som kan benyttes i sosiale medier for å synliggjøre den nye nettsiden mot primærmålgruppen enda bedre.

Skjermbilde av nettsiden på en Macbook.
Skjermbilde fra Figma

Sommerseth Design har lagt stor vekt på å skape et helhetlig og konsistent uttrykk for Dale Oen Experience-nettsiden. For å oppnå dette, utviklet vi et strukturert designsystem i Figma som omfattet tilpassing av farger, typografi og innholdskomponenter.

Ved å lage et designsystem sørget vi for at alle elementene på nettsiden harmonerer og bidrar til en sammenhengende visuell opplevelse. Dette inkluderer nøye utvalgte farger som representerer stiftelsens identitet, en balansert typografi som forbedrer lesbarheten og tilpassede innholdskomponenter som enkelt kan gjenbrukes og tilpasses etter behov.

Skjermbilde av nettsiden på en Macbook.
Skjermbilde av nettsiden til Dale Oen Experience
Skjermbilde av nettsiden med rakett i fokus
Lanseringskampanje bilde med viking gutt
Lanseringskampanje bilde med vikingjente

Tilbake til oversikt

Besøk nettside

Anerkjennelser.

design awards x23 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Affiliate
Professional Partner