ProsjekterTjenesterBloggKontakt

Oppdatert 13. januar 2022

Personvern og cookies

Hvem vi er
Vår nettstedsadresse er: https://sommersethdesign.no
Sommerseth Design AS
Mosesvei 34
1448 Drøbak
Norway

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Denne delen av våre personvernregler beskriver kategorier med opplysninger som Sommerseth Design AS samler inn, enten automatisk eller frivillig fra deg. Opplysninger som samles inn automatisk:

• Nettleseren og enheten du bruker
• Dato og tidspunktet for ditt besøk, og hvordan du bruker nettstedet og dets innhold


Informasjonskapsler
Vi lagrer ingen informasjonskapsler om våre besøkende. Da vi benytter sikkert og personvern vennlig løsning i Plausible.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med
Når du bruker nettstedet vårt, vil du kunne legge merke til innhold som er levert av et annet selskap enn oss. Hvis du “deler” med venner / kolleger på sosiale medier, f.eks. Facebook og Twitter, vil du kunne få tilsendt informasjonskapsler fra disse sosiale nettverkene. Vi har ikke tilgang til og kan ikke kontrollere informasjonskapsler som brukes av disse selskapene eller av tredjepartsnettsteder. Vi foreslår at du går inn på nettsteder til tredjepart for å finne opplysninger om deres informasjonskapsler og hvordan de kan håndteres. Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, personopplysninger som epostadresse, navn, adresse, telefonnr for andre formål enn de som er oppgitt her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Vi benytter Plausible for å analysere besøk, men denne tjenesten bygger hverken profil eller lagrer data om besøkende og er GDPR, CCPA og PECR godkjent.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Nettstedet har ingen skjema så vi lagrer ingen opplysninger om deg her.

Analyse
Besøksstatistikk er behandlet fortrolig av løsningen Plausible hvor ingen profiler blir lagret om besøkende.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi bruker for eksempel SSL-teknologi (“Secure Socket Layer”) for å kryptere opplysninger når du besøker hjemmesiden vår.  

Våre rutiner for datalekkasjer
Ved datalekkasjer vil vi så fort som mulig informere alle som kan være berørt. Opplysningskrav fra bransjelovgivning
Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Professional Partner