Alle prosjekter

Harald S. Kobbe

40 års erfaring som juridisk rådgiver og prosederende advokat for alle domstoler.

Tusen takk til (advokat H LL. M) Harald S. Kobbe for spennende oppdrag med utvikling og design av visuell profil for hans advokatfirma. Som nevnt i ingress har Harald over 40 års erfaring som juridisk rådgiver og prosederende advokat for alle domstoler.

Harald ønsket en ren og stram profil med initialene som en del av logo signaturen. Ønsket om blått og gult lå også til grunne da vi startet prosessen med å utvikle profilen. Vi var innom 3-5 ganske så ulike retninger før valget til slutt falt på designet som blir presentert på denne siden. Etter å ha landet design av logo så startet vi prosessen med å integrere den på brevark, visittkort, e-post signatur, digital presentasjonsmal (Google Slides og Powerpoint). Nettsiden er en såkalt "one-pager", men med CMS bygget rundt artikkelproduksjon. Design og prototyping av webside ble gjort i Figma og all utvikling i WebFlow. Sistnevnte demonstrerer hvor presist designere kan gå fra design forslag til ferdig utviklet side med enorm brukervennlighet og optimalisert kode og lastetid.

Vi ønsker Harald lykke til med selskapet og ser frem til videre positivt samarbeid.

Og sist, men ikke minst, takk til Jacob G. Eide (Chief Business Development Officer / CBDO, Scanreach) for formidling og introduksjon.

Leveransen inkluderte:

Visuell profil

Digitale presentasjonsmaler

Web design

Web utvikling

kobbe.as

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak