Revelux - På oppdrag fra Supper Co.

Vi er stolte over å ha levert en av de mest kompliserte Webflow sidene til dags dato. Og da mener vi av funksjonalitet og integrasjoner. En stor takk til Supper Co for nok et spennende oppdrag!

Web utvikling (Webflow)
Prosjekt anerkjennelse:
No items found.

Vi er stolte over å ha levert en av de mest kompliserte Webflow sidene til dags dato. Og da mener vi av funksjonalitet og integrasjoner. En stor takk til Supper Co for nok et spennende oppdrag; å ta fatt på et ambisiøst prosjekt: Å videreutvikle og forbedre de nye nettsidene til Revelux. Målet var å skape en mer strømlinjeformet, integrert og visuelt tiltalende online tilstedeværelse for Revelux som ville resonere med både eksisterende og nye kunder. Revelux stod overfor flere digitale utfordringer, inkludert behovet for enklere oppdatering av produkts spesifikasjoner og en mer effektiv arbeidsflyt mellom deres nettsted og Indesign. I tillegg var det et ønske om å forbedre brukeropplevelsen gjennom avanserte navigasjonssystemer og interaktive elementer.

Teamet

Sommerseth Designs suksess skyldes ikke bare vår dedikasjon og fagkunnskap, men også samarbeidet med eksterne talenter. Simon Nilsen, en dyktig Webflow-ekspert 🥷🏻, ble leid inn og spilte en kritisk rolle i å møte leveringsfrister og implementere low-code integrasjoner og annet snacks som løftet nettstedet til et nytt nivå.


Resultater og takknemlighet

Prosjektet ble en stor suksess, med Revelux' nye nettsider som nå skinner med forbedret funksjonalitet og design. En spesiell takk går til Dustin 🫶🏼, Rylee 🫶🏼 og Maddie 🫶🏼fra Supper Co. for deres tillit og verdifulle tilbakemeldinger gjennom hele prosessen. Deres engasjement og støtte var avgjørende for den suksessfulle gjennomføringen av prosjektet. Sommerseth Design og teamet står nå bak en leveranse som ikke bare møtte, men overgikk kundens forventninger, og demonstrerte igjen vår evne til å levere eksepsjonelle webopplevelser gjennom Webflow.

Bilde av nettside til Revelux vist på en Apple Macbook Air
Bilde av nettside til Revelux vist på en Apple Macbook Air

Sommerseth Design tok fatt på utfordringene med følgende tiltak:

  • Optimalisering av nettsidene: Ved å fokusere på brukervennlighet og ytelse, sikret teamet at de nye nettsidene lastet raskt og fungerte feilfritt på tvers av alle enheter.
  • Integrering med Airtable: En direkte link til Airtable-databasen ble etablert for å forenkle oppdateringer av produkts spesifikasjoner, noe som skapte en mer dynamisk og fleksibel produktadministrasjon både mot Webflow og Indesign.
  • Mikroanimasjoner: Nettstedet ble beriket med subtile animasjoner for å fange besøkendes oppmerksomhet og forbedre den generelle interaktiviteten på siden.
  • "Super NAV" navigasjon: En avansert navigasjonsløsning ble implementert for å gi brukerne en intuitiv, rik og effektiv måte å utforske nettstedet på.
  • Dype linker mot CMS kolleksjoner: Dette tillot enkel oppdatering og produktutlisting, noe som forbedrer både administrasjon og brukeropplevelse.
Bilde av nettside til Revelux vist på en Apple Macbook Air
Bilde av nettside til Revelux vist på en Google Pixel telefon
Custom animasjon vist i grensensnittet
Utlistning av spesifikasjoner vist på websiden

Tilbake til oversikt

Besøk nettside

Anerkjennelser.

design awards x23 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Affiliate
Professional Partner