Nyhetsoversikt

60 millioner Wordpress sider har kritisk sikkerhetshull

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Forbes opplyser om at nærmere 60 millioner Wordpress sider har et sikkerhetshull (såkalt "backdoor attack"). Står du på listen?

En website hacking kampanje som har pågått siden juli har avdekket et svært kritisk sikkerhetshull i Wordpress. Det er et script som forsøker å installere en såkalt bakdør som utnytter innlogget bruker med admin rettigheter. Wordfence opplyser om at Javascriptet lager en ny administrator bruker med epost wpservices@yandex.com og passordet w0rdpr3ss. 98% av svakhetene til Wordpress ligger i tredjeparts innstikk (plugins).

Listen over plugins som er identifisert til å ha sikkerhetshull er pr nå: Bold Page Builder, Blog Designer, Live Chat with Facebook Messenger, Yuzo Related Posts, Visual CSS Style Editor, WP Live Chat Support, Form Lightbox, Hybrid Composer.

Dersom du kjører Wordpress så er det anbefalt at du snarest oppdaterer til siste versjon av nevnte plugins. De fleste av våre kunder har serviceavtale som holder siden oppdatert, sikker og med ferske backup til enhver tid. Dere er trygge :)

For mer informasjon og kilde. Gå til Forbes.

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak