Nyhetsoversikt

AI basert videokonferanse

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Et nytt oppstartet firma ved navn "Around" har lansert en helt ny måte å holde videokonferanser på. Og vi har vært så heldige å få beta!

Det som er så unikt med "Around" er at de bruker AI (artificial intelligence) til å fokusere på ansiktet ditt slik at man slipper uheldige bakgrunner som rammer inn for mye når man skal ha videochat. I tillegg har de noe som de kaller "echoTerminator engine" som gjør at lyden blir krystallklar og ikke plukker opp mye unødvendig støy når man har videomøte.

Bakdelen og fordelen (?) er at man kan ha "hodene" på de man snakker med på desktop mens man jobber med andre ting og ikke er forbeholdt nettleseren. Minuset er at man må laste ned en dedikert app som installeres på klient siden. Dvs, før man kan bli med i et videomøte så må man laste ned Around appen og starte den lokalt på sin datamaskin. Vi håper de får til integrasjon rett i nettleser slik at inviterte slipper å laste ned og installere. Dette er noe av fortrinnet til løsninger som Whereby, Zoom, Google Hangout og Microsoft Teams.

Uansett, dette er svært så spennede og kvaliteten er enestående. Les mer og se video på Around sine nettsider.

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak