Nyhetsoversikt

Anbefalte apper til deg som har hjemmekontor

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Det er sikkert mange som har hjemmekontor nå mens korona viruset preger vår hverdag. Her er tips og løsninger til deg som jobber hjemmefra.

Her er noen av de verktøyene vi bruker i samarbeid med kunder, samarbeidspartnere og team medlemmer. Listen er ikke rangert:

Notion: Et relativt nytt verktøy som nesten er som en "swizz army knife". Styrken til Notion ligger i at man kan bygge sin egen hjemskjerm. Dra inn filer, lag ukeplaner, ha oversikt over notater, bygg relasjoner til annet innhold. Vi er veldig begeistret for Notion og bruker det daglig. Finnes til Mac, PC, iOS, Android og rett i browseren.

Kilde: Notion.so

Clockify: Er noe så "kjedelig" som en timer. Men det som skiller Clockify fra andre er innebygget "pomodoro" timer (sier fra når du bør ta en pause) og har integrasjoner med en rekke løsninger (som blant annet Notion nevnt over). Du kan som forventet kjøre ut rapporter på bruk av tid på hver enkelt oppgave (og har du timespris lagt inn så ser du hva du kan forvente å fakturere for). Finnes som tillegg til Chrome og Firefox og egne desktop og mobile apper til: Mac, Windows, Linux, iOS og Android.

Kilde: Clockify.me

Slack: "Originalen", foretrukket av de fleste kreative verden over. Slack har blitt synonymt med "team chat" og samarbeid. Her kan hele ditt team samles, ha separate kanaler for diskusjon, en-til-en, deling av filer og mye mer. Det som gjør Slack så unikt er integrasjonen med så mange andre løsninger. Om du gjør en oppdatering i kalenderen eller prosjektstyringsverktøyet så kan du be om å sende oppdatering automatisk til en Slack kanal. Dermed får alle som er med i den kanalen beskjed om endringer og oppdateringer. Slack finnes til Mac, PC, browser, iOS og Android.

Kilde: Slackdemo.com

Whereby: Tidligere kjent som Appear.in. Her kan du enkelt legge til rette for videokonferanse uten å måtte laste ned software eller gå gjennom lange registreringer. Opprett et rom, inviter inn deltakere og ha videokonferanse med mulighet for meldinger, deling av skjerm.

Kilde: Whereby.com
No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak