ProsjekterTjenesterBloggKontakt

Clubhouse - En ny arena til å bli hørt

23/9/2021

Clubhouse er en helt ny sosial media plattform. For de som er gamle nok til å huske IRC så er dette en moderne variant hvor all kommunikasjon foregår i sanntid. Med bare lyd. På nåværende tidspunkt er det "invite only", dvs du må kjenne noen som allerede har konto og er så heldig til å ha noen invitasjoner igjen.

Skjermbilde fra Clubhouse appen

Vi ser enorm vekst i både norske og internasjonale kanaler. Det finnes tre ulike typer kanaler som du kan starte / eller delta i:

  • Open: Rommet er åpent for alle
  • Social: Kun de som følger deg kan delta
  • Closed: Her må du bli invitert inn eller du bestemmer hvem som skal få delta

Her er heldigvis "moderatorer" eller admins om du vil som styrer rommet og bestemmer hvem som skal få snakke. Du kan "rekke opp hånden" og vente på å bli hørt. Det er som å være på et seminar. Du kan fritt delta i et rom og høre på diskusjonene uten å føle deg forpliktet til å måtte si noe.

Dette vil være en svært spennende arena å holde kontakten med venner og familie eller holde foredrag og konferanser. Dette er helt klart en stor "IT" faktor i 2021. Vi leser allerede nyhetsartikler om folk som er villig til å betale flere tusen kroner for å skaffe seg tidlig tilgang. Et tips er å registrere seg i appen, få et brukernavn og still deg i kø.

Last ned Clubhouse for iOS her. Har du Android må du desverre vente litt.

Se mer funksjon
Tilbake til nyhetsoversikt
Anerkjennelser.

design awards x21 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine