Nyhetsoversikt

Er du treg blir du straffet.

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Om kort tid så vil Google og Chrome straffe deg om nettsiden laster tregt. Det ønsker de færreste av oss å oppleve. Så hva kan vi gjøre?

Dette kommer frem i en blogg artikkel hos Google 11. november 2019. Kort fortalt så vil Chrome nå varsle med et merke om nettsiden laster tregt og vil i så måte "henge ut" med varseltrekant under lasting av siden med melding: "Usually loads slow".

Dette er ikke rullet ut enda, men laster siden din tregt i dag eller scorer dårlig hos GT Metrix eller Google Pageinsight så er det ingen grunn til å vente med å gjøre grep som kan forbedre lastehastigheten din. Snakk med web ansvarlig som har vært med på å utvikle nettsiden. Grep som definitivt er med på å øke hastigheten er følgende:

Dette er bare noen tips og triks du kan gjøre. Og er du kunde av Sommerseth Design, har fått utviklet side av oss på et tidspunkt, ta kontakt så kan vi se hvilke muligheter siden din har for ytterligere optimalisering. Vi har investert i en rekke verktøy som har gitt veldig gode resultater på et knippe sider vi har utført ovennevnte på.

Kilde: Chromium Blog

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak