Nyhetsoversikt

Flerkamera produksjon med iPhone

Skrevet av:

Malin Sommerseth

Tenk å kunne filme fra ulike linser med en (1) iPhone? Filmic som er kjent for Filmic Pro slipper ny app som tillater nettopp dette.

Det er et kjent sitat i, "det beste kameraet er det du alltid har med deg". Og det har definitivt selskapet Filmic fått med seg. De har lenge vært overlegen med sin app Filmic Pro som lar deg få komplett kontroll over kamera til iPhone / Android når man skal lage filmer. Objektiv i iPhone sammen med denne appen er faktisk så bra at det har blitt brukt på full lengde filmer (titler du til og med finner på Netflix). Eksempel er feks. Romance in NYC og Netflix High Flying Bird (link åpnes til Youtube trailer).

Nå er altså "DoubleTake" her (iOS enn så lenge) med mulighet til å bruke flere kamera samtidig når man filmer. Dvs man kan bruke ultrawide linsen for lengre utzoomet skudd og tele objektivet for nærmere snitt og ta opp video samtidig. Eller hva med intervju situasjoner hvor selfie kameraet filmer deg og intervjuobjekt samtidig? Utrolig spennende og verdt en nærmere titt.

Kilde og bilder fra: FilmicPro og MacRumours.

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak