Nyhetsoversikt

Hvor mye jobb er det egentlig?

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Vi lar oss friste av temaer til $60, one-click themes som får deg opp å kjøre raskt. Det må jo være vinn vinn...Eller?

Man kan lett la seg friste av å kjøpe et tema på Themeforest til Wordpress, eller registrere gratis konto hos Wix / Weebly for å få opp en nettside, men er det lurt?

Svaret er todelt. På den ene siden så er jo lett å se kostnaden forbundet med temaet der og da, men på den andre siden, hvor unik og skreddersydd blir din side som er laget for x-antall bransjer og tilbyr "overload" av funksjoner og finesser. Hva skjer den dagen utvikleren av temaet ikke støtter det lengre eller utfører nødvendige oppdateringer for å holde det trygt og stabilt? Og når et tema som er ment på en større gruppe bransjer så medfører det også mye unødvendig kode. Kode som vil gi dårlig utslag på søkemotor optimalisering.

Når du få en skreddersydd nettside så er det ofte en langt større prosess på innhold, strategi, design og utviklingssiden. For å sikre at du får en side og en løsning som er spesialtilpasset deg, ditt firma og behovet som er tilstede. Om det er visuelt eller teknisk.

Og teknisk... oh, boy, her kan det skjule seg mye rart i et ferdig tema. Det skal som sagt ta høyde for mange ulike bransjer, funksjoner, en plugin for det og en annen plugin for det, et grensesnitt for å admnistrere det ene og det andre. Til slutt bruker du mer tid på å administrere rammene rundt nettsiden fremfor det du faktisk skal. Drive virksomheten din.

En side som er skreddersydd starter gjerne med behovsanalyse, trådskisse, gjennomgang av innhold, design av de ulike sidene, meny, tilpasning av designet på skjerm, nettbrett og mobil, utviklingsfase og lansering. Og når du får overlevert siden din så skal det være minimalt med opplæring, det skal gi mening hvor du skal utføre de ulike tekstendringene, hvor nyheter skal publiseres m.m. Et tema vil aldri forstå din visjon.

Som med alt annet, man får hva man betaler for.

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak