ProsjekterTjenesterBloggKontakt

Norsk selskap utfordrer no-code arenaen

23/9/2021

"No-code" lar kort fortalt, ikke-programmerere / utviklere skape brukeropplevelser gjennom et visuelt grensesnitt. Vi ser en økning i bruken av slike løsninger på web, utvikling av apper og mye mer.

Norske "VEV" ønsker nå å utfordre kjente aktører som Webflow (vår favoritt), Editor X,  ReadyMag og listen bare fortsetter (vi unnlater å ha med Squarespace og Tilda da de baserer seg på ferdig designede maler). Shifter kunne tilbake i mai 2021 skrive at VEV henter 50 millioner kroner i investeringskapital til plattformen. Her er hva "VEV" skriver på sine nettsider: "Vev is an advanced and open creation platform combining the power of no-code and code to unleash your imagination. Our main features will elevate everything and whatever you can dream up."

Løsningen virker veldig bra sammensatt, spennende funksjoner og ikke minst veldig hyggelig at det er norsk. Det er helt klart at de er inspirert av Webflow både i markedsføring og ønsker nok å kapre brukere fra den plattformen. En ting er iallfall sikkert, det er plutselig stor konkurranse og utviklingen vil utfordre samtlige aktører til å bli enda bedre. Det har aldri vært bedre utvalg av løsninger som lar deg bygge gode nettsider ved hjelp av "visuell koding".

Les mer om VEV her.

Se mer funksjon
Tilbake til nyhetsoversikt
Anerkjennelser.

design awards x21 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine