Nyhetsoversikt

Notion - din andre hjerne

Skrevet av:

Malin Sommerseth

Vi har brukt mange ulike verktøy for å strukturere vår arbeidsdag: Oppgaver, notater, timeføring, presentasjon. Nå er det på ett sted.

For å gi det litt mer kontekst. Dette er faktisk hverdagen til ganske så mange. Om du jobber innenfor det kreative, skal holde styr på en organisasjon med kundedata, notater, filer m.m.

Vi har nevnt Notion tidligere som et verktøy som kanskje kan bidra til en enklere hverdag, men det er først de siste ukene hvor vi virkelig har fått bygd vår egen "hjemskjerm" med alle verktøy som vi trenger. For Notion er nesten som en webside. Du bygger det du vil ha. Om det er statisk innhold eller databasedrevet informasjon. Her er et eksempel på hvordan vår Notion flyt er bygd opp:

Hver uke så legger vi inn nytt inspirasjonsbilde med sitat for å holde hjemskjermen mer levende og full av positiv energi

Om du ønsker å vite mer hvordan vi bruker Notion, send oss en e-post. Kanskje det nettopp er noe som du eller dere har vært på utkikk etter som kan samle alle ressurser for din organisasjon.

Her er noen videoer som viser Notion i bruk:

No items found.
hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBygget med ❤️ i Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak