Nyhetsoversikt

Presentere og samle idéer

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Du bruker kanskje Pinterest til å samle ideer og inspirasjon. Alt fra design og oppussing i hjemmet. Men hva om du vil ha mer funksjoner?

Kjenner du deg igjen? Dette er på ingen måte noen erstatning til Pinterest eller prosjekt- og huskelisten din, men se heller på Milanote som et åpent lerret hvor du kan ikke bare kan dra inn bilder og tekst, men du kan også opprette prosjekter og strukturerte lister som forklarer flyt i oppgaver du feks skal jobbe med. Og du kan enkelt dele en hemmelig link så andre kan se eller om du vil samarbeide så kan du gi bruker tilgang for å legge til eller endre innhold.

For vår del så bruker vi det ofte på kryss av teamet og mot kunder. Vi lager liste over oppgaver som skal løses, legger inn "stylescapes" som skal være til inspirasjon for oss internt og for deg som kunde slik at du enklere skal kunne se stilretninger. Man kan dra piler, legge til kommentarer og piktogrammer. Det passer for private, kreative, organisasjoner og mer.

Ønsker du å gi oss kickback og få noen ekstra, gratis lagring kan du bruke vår "referal code" og registrere gratis konto.

Se kort introduksjonsvideo:

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak