Vi utvikler Webflow sider på oppdrag fra amerikansk byrå!

12/9/2023

En stor takk til reklamebyrået Supper Co. for oppdraget med å utvikle nettsidene til P360 Holdings. Et selskap som huser mange spennende selskaper innen film, lys, scene og ikke minst reklame. P360 Holdings, med hovedkontor i Springfield, Missouri, fremstår som en dynamisk aktør i næringslivet. Med et engasjement for partnerskap, innovasjon og vekst, har P360 Holdings etablert seg som en ledende aktør i nevnte industrier.

Gjennom vårt "Webflow Expert Partner Programme" fikk vi en hyggelig henvendelse fra Supper Co og Kyle Drenon (Co-Owner og Digital Lead). De var imponert over tidligere leveranser samt vår måte å utvikle Webflow sider på.

En god brief, trådskisser og ferdig responsivt design startet vi prosessen med å utvikle nettsiden basert på "Client First" prinsippet. Vi innså raskt at vi jobbet med samme løsninger og form for kommunikasjon. Det ledet til felles Slack (chat)og Notion (prosjektstyring) løsning. Prosjektleder Dustin ledet prosjektet i havn sammen med designer Maddy på en fantastisk måte som resulterte i at vi nådde alle milepæler og hand-over av ferdig utviklet side med to dager til gode. Websiden har en rekke små integrasjoner i form av 3D animasjon, interaksjoner, skreddersydd kode for utlistning av prosjekter m.m.

Ta en titt på den ferdige nettsiden her.

Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Supper Co. og takker for tilliten på denne leveransen.

Se mer funksjon
Tilbake til nyhetsoversikt
Anerkjennelser.

design awards x23 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Affiliate
Professional Partner