Fremby

Sommerseth Design leverer ny logo, web design og utvikler splitter nye nettsider for teknologiselskapet Fremby.

Grafisk design
Prototyping
Visuell profil
Web design / UI&UX
Web utvikling (Webflow)
Animasjon
Video redigering
Prosjekt anerkjennelse:
No items found.

Sommerseth Design har hatt det privilegiet å jobbe tett med teknologiselskapet Fremby – en innovatør som leverer brukervennlige og avanserte løsninger for datadrevet innsikt om maskinparken i bygge- og anleggsbransjen. Vår kontakt hos Fremby, Sigve, har vært en nøkkelressurs gjennom hele prosjektet, alltid tilgjengelig og med en utpreget positiv innstilling til samarbeidet.

Sommerseth Designs oppdrag inkluderte en omfattende revitaslisering av Frembys visuelle identitet. Dette spente fra fornyelse av logoen og visittkort, til design og utvikling av nye nettsider, inkludert prototyping. Vi har også utformet presentasjonsmaler og stått for produksjonen av animasjoner og en presentasjonsvideo som illustrerer hvordan Frembys teknologi fungerer i praksis.

Logo Fremby med teksten "Let your equipment do the heavy reporting"
Visittkort fremby

Vår tilnærming til prosjektet var å skape en profil som gjenspeiler Frembys unge og moderne ethos, samtidig som vi vektlegger selskapets sterke verdier innen miljø og bærekraft. Den nye visuelle profilen er designet for å være leken og inviterende, med en organisk utforming og bruk av mikroanimasjoner for å fremheve Frembys datadrevne natur.

Den nøye utvalgte typografien samt fargepalett er satt sammen for å reflektere Frembys identitet på en måte som engasjerer og inspirerer. Gjennom dette prosjektet har Sommerseth Design og Fremby arbeidet tett sammenfor å skape en visuell identitet som ikke bare representerer Fremby på en troverdig måte, men også styrker deres posisjon i markedet som en ledende leverandør av teknologiske løsninger for bygge- og anleggssektoren.

Vi i Sommerseth Design er stolte over å ha bidratt i dette prosjektet, og ser frem til å se hvordan den nye identiteten vil hjelpe Fremby å vokse og utvikle seg videre. En stor takk til Sigve og resten av teamet i Fremby for et fantastisk samarbeid.

Logo Fremby med teksten "Let your equipment do the heavy reporting"
ID kort
Release bilde med nettsiden vist på mobilskjerm
Presentasjonsmal
Bilde av nettsiden vist på Macbook

Tilbake til oversikt

Besøk nettside

Anerkjennelser.

design awards x23 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Affiliate
Professional Partner