Alle prosjekter

Geilobygg

Kjernevirksomhet er bygging av hytter og boliger. Sommerseth Design pusser opp logo og leverer splitter ny webside!

Geilobygg tilbyr tjenester og produkter i Buskerud fylke, med Hallingdal som hovedområde. Kjernevirksomhet er bygging av hytter og boliger. Sommerseth Design har vært ansvarlig for utforming av den grafiske profilen. Nettsiden fra 2013 fikk nominasjon i CSS Design Award for “site of the day”. I 2019 så gjorde vi en liten make-over av logo for å vise samarbeid og integrasjon med Hellvik hus og hytter på en sterkere og tydeligere måte. Den nye profilen fikk også strammere og tydeligere typografi i tittelfonten.

Prosessen med å designe og utvikle nye nettsider pågikk våren, sommeren og til slutt lansert side i desember 2019. Store bilder, luftig og mikroanimasjoner preger den nye siden og "backend" Wordpress er kanskje markedets enkleste å ta i bruk? Se sniktitt video her:

Leveransen inkluderte:

Grafisk profil

Grafisk design

Web design

3D modellering og rendering

Geilobygg.no

Sitat fra Henrik Stensson, Geilobygg

Takk Sommerseth Design! Sååå fornøyd med resultat og prosess. Elsker vår nye nettside! Tusen takk @sommersethdesign you guys are the crew!!🤩 Resultatet ble så himla bra! Kontakt ✨Sommerseth Design hvis du har planer om webdesign✨

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBygget med ❤️ i Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak