De 5 mest vanlige Wordpress angrepene

23/9/2021
  1. Brute Force Attack: Det er kort fortalt gjentatte forsøk på å gjette brukernavn og passord. Dvs bruker du brukernavn og passord 'admin' så tar det sekunder før noen har hacket siden din. Bruk et unikt passord og brukernavn, bruk gjerne sikkerhetsverktøy som begrenser antall forsøk på pålogging. Bruk verktøy som 1Password (vår favoritt), Dashlane eller LastPass til å holde rede på dine lange passord. Disse verktøyene er også i stand til å generere lange passord for deg så du slipper å huske de.
  2. DDoS Attack: Her snakker vi masseangrep for å forsøk å få serveren nettsiden din ligger på til å knekke ned. Gode tips for å sikre nettsiden mot et slikt angrep er bruk av SSL (https i url) og gjerne en brannmur.
  3. SQL injection: Dette er et språk som lar deg kommunisere med nettsidens database. Får man tilgang til denne så er hele nettsiden tilgjengelig. Sørg for at nettsiden alltid er oppdatert og kjører plugins som er godt anbefalte.
  4. Malware injection: Malware angrep er skumle og kan ødelegge hele siden og til slutt ende opp med blanke sider eller feilmelding 500. Sørg for at du stoler på kilden når du installerer script eller plugins.
  5. XSS Attack: Dette er også en såkalt "injeksjon", som oftest finner sårbarheter på din nettside gjennom bruk av input felter (skjermaer).

Spør oss om sikkerhet, backup og vedlikehold av Wordpress sider. Vi har en rekke sider som vi oppdaterer ukentlig, med skanning av virus, malware og oppdaterte sikkerhetsskjold. Om du ønsker en slik avtale, la oss undersøke din nettside og gi tilbud på en slik 12 mnd. avtale.

Kilde: Secureblitz

Se mer funksjon
Tilbake til nyhetsoversikt
Anerkjennelser.

design awards x23 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Affiliate
Professional Partner