Nyhetsoversikt

Distraksjonsfri skriving med Bear

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Undertegnede har brukt x-antall notat apper. Fra Apple Notater, Evernote til Draft. Ingen av de har helt føltes riktig. Inntil Bear App kom.

Og det er ikke noe ekstraordinært med Bear App, men det er kanskje også derfor det er slik en fornøyelse å bruke. Det har et relativt distraksjonsfritt grensesnitt, man kan enkelt finne igjen notater om man "grupperer" de ved å bruke smarte "hashtags". F.eks. om man skriver utkast til en artikkel for vår egen webside, så bruker jeg hashtag #sdweb. Når man først lager en hashtag så lages det automatisk en flik i sidemenyen med navnet man brukte i innlegget / notatet.

Skjermbilde fra bear.app sin nettside. Her kan man se notater, hashtags og mulighetene til å linke og lage lister i notatene.

Og det er i all sin enkelhet at Bear.app virkelig skinner. Hvor andre løsninger bruker svært så lang tid på "bells and whistles" funksjoner, så vil man oftest bare gjøre det raskt. Nemlig starte å ta notater. Og det er svært så sikkert, med end-to-end encryption så ligger notatene sikkert lagret på Bear App sine servere.

En liten OBS. Bear App er kun tilgjengelig på iOS og Apple så om du bruker Windows og Android så må du desverre se etter andre løsninger.

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak