ProsjekterTjenesterBloggKontakt

Fullt fokus på Webflow og nocode

22/10/2021

Sommerseth Design har de siste årene designet og utviklet flere websider på Webflow plattformen. Vi markerer et tydelig skifte med dette og avvikler utvikling av nye sider for Wordpress. Men fortvil ikke, våre eksisterende Wordpress sider vil fortsatt få utvikling- og supportstøtte.

Vi er så overbeviste etter 2 år på plattformen, og ca 10 talls websider senere at vi velger å ha all vår fokus på Webflow som utviklingsplattform og CMS system for fremtidige websider. Det er ikke tilfeldig at vi også styrker vår kompetanse med sertifiseringer på animasjon, utvikling m.m. på denne robuste plattformen.

For våre kunder på plattformen har det vært en ny hverdag: Ingen nedetid, angrep på sidene, virus... og makan til ytelse og søkemotoroptimalisering skal man lete lenge etter. Vi har klokketro på Webflow som nå er et av de mest voksende systemene for å bygge gode nettsider, visuelt med ren kode (i mange tilfeller kan faktisk en side eksporteres ut fra Webflow og hektes på et annet publiseringssystem, som f.eks. Wordpress.).

På websider som strekker seg over i enterprise segmentet har vi godt samarbeid i reklamebyrået Sikt Reklame, som sammen med Værsågod leverer sider på Craft plattformen.

Er du interessert i å høre mer om Webflow og ikke minst hvordan det kan forenkle din hverdag med lynrask publisering, servere og brukervennlig grensesnitt? Ta kontakt med oss så finner vi ut om prosjektet og ikke Sommerseth Design er riktig kandidat for jobben (trådskisser, struktur, design, prototyping, design og utvikling).

Se disse morsomme reklamefilmene fra Webflow og få et inntrykk av plattformen:

Se mer funksjon
Tilbake til nyhetsoversikt
Anerkjennelser.

design awards x21 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Professional Partner