ProsjekterTjenesterBloggKontakt

Gjest hos "The Great Design Lead Podcast".

25/11/2021

En stor takk til Emily Giordano som ville ha Tom som gjest på sin podcast "The Great Design Lead Podcast". En episode som ble over to timer lang.

Emily Giordano - UX Designer og Webflow utvikler

Emily jobber som UX designer og Webflow utvikler. Hun kommer fra USA og nærmere bestemt Pennsylvania. Utenom arbeidstiden driver hun en podcast kanal som heter "The Great Design Podcast". Her intervjuer hun alt fra designere, no-code utviklere og kreative mennesker. Hennes lyttere er å finne i USA, Serbia, Sverige, Equador, Portugal, Tyskland og lille Norge. Hun har intervjuet flinke folk som:

  • Nico Voss
  • Nelson Abalos
  • Connor Finlayson

Episode 29 fikk Tom "sette seg ned" med Emily og ha en prat med henne om det å vokse opp i Nord-Norge, tidlig interesse for design og teknologi samt det å skape sin egen arbeidsplass.

Episoden kan streames direkte her:

I tillegg til å drive podcast har hun en aktiv Youtube kanal hvor hun har "website reaction" på sider som har blitt "site of the day" hos bla. Awwwards.com

Dere kan følge Emily her:

Vi håper å kunne samarbeide på noen prosjekter i nærmeste fremtid (Web design og Webflow) og takker nok en gang for at Tom fikk være gjest hos deg.

Se mer funksjon
Tilbake til nyhetsoversikt
Anerkjennelser.

design awards x21 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Professional Partner