Nyhetsoversikt

The Morning Show

Skrevet av:

Tom Sommerseth

En intro er ikke bare en intro. Animasjon og historiefortelling er levert i så glitrende og engasjerende form at man rives med av beundring!

For de som ikke har sett Apple sin produksjon "The Morning Show" kan vi sterkt anbefale den. Ikke bare på grunn av intro animasjonen som er laget i forbindelse med serien, men fordi skuespillere (og produsenter) i Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell leverer enestående skuespillerprestasjoner i dette dramaet satt i nyhets- og tv produksjon verden. Vi blir møtt av; "me too", intriger, maktkamp og herlige portretteringer av karakterer så utspekulerte og genuint gode, prøver å håndtere hverdagen på denne tv stasjonen. Serien er å finne på Apple TV+ (konkurrent til Netflix, HBO m.fl.). Vi blir møtt med faktiske hendelser som blant terrorskytingen i Las Vegas og Harvey Weinstein for å nevne noen.

Men tilbake til sakens innhold og kjerne. Elastic Studios står bak intro animasjonen til The Morning Show. Og jøje meg har de gjort en god jobb med å sammenfatte serien på 1 minutt og 36 sekunder. Abstraherte former (kuler / baller for det meste) er i en organisk, spretten dans med hverandre. Man kan tydelig se sinnsstemninger som: Agressjon, resignering, redsel, nervøsitet, etnisitet og veien mot toppen for så å falle ned igjen. Og musikken treffer så inderlig perfekt og det sies at animasjonen var klar før musikken. Timing i klippene og følelsene i animasjonen ble tilpasset lydsporet i ettertid. Magisk.

Se intro her:

Kilder: Elastic Studios, Newscaststudio, YouTube

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak