Nyhetsoversikt

WebFlow

Skrevet av:

Tom Sommerseth

Det er med stor spenning og glede at vi kan meddele at Sommerseth Design AS nå kan utvikle og levere nettsider gjort i WebFlow.

Vi har så stor tro på Webflow at vi faktisk har bygget våre nye sider i WebFlow. Frykt ikke, vi vil fortsatt kunne tilby Wordpress sider om du som kunde skulle ønske det.

Se den morsomme reklamefilmen for Webflow her.

Det som skiller Webflow fra andre publiseringsløsninger og sidebyggere er at det kort fortalt er et visuelt utviklingsverktøy. Det tilbyr enorm brukervennlighet for deg som kunde. Når man oppretter ny redaktør så er det klikk, rediger og publiser. Webflow er bare 5 år gammelt, men har allerede rukket å tiltrekke seg bransjeledende design og reklamebyråer som har tatt det til seg. Årsaken er nettopp disse bransjene som gjør at Webflow har funnet sin posisjon i markedet.

Det er nemlig slik at når en designer sender avgårde sitt design og evt. prototype på en webside så er det med stor spenning om utvikler faktisk har forstått visjonen bak siden i form av mikro animasjoner, korrekte tilpasninger til ulike skjermtyper (les. responsive nettsider). Og tiden hvor oppdateringer av plugins, sikkerhet og optimalisering forbundet med åpen kildekode og tredjepart var en del av nervepirrende hverdag, så har Webflow levert sin løsning på en og samme plattform. Superraske servere, optimalisert kode (som forøvrig kan eksporteres og hektes på et annet system om du som kunde ikke skulle ville velge Webflow).

Hvor enkelt er det å redigere innhold og publisere saker? Se selv:

Og uten noen spesielle justeringer så scorer vår webside høyt på Google sitt Pagespeed verktøy:

Om du ønsker å vite mer om Webflow og om det er løsningen for deg: Ta kontakt!

No items found.

Vi elsker å få epost.

hello@sommersethdesign.noPersonvern og cookiesBuild with ❤️ in Webflow

Telefon: 92 46 85 45 eller 41 10 64 21
Mosesvei 34, 1448 Drøbak