Webflow lanserer apper!

31/8/2023

Nyheten vi alle har ventet på: Webflow lanserer apper. Integrert på en trygg og sikker måte som snakker godt sammen med nettsiden din gjennom Webflow sitt API. Dette må ikke forvekles med "plugins" (Wordpress) som kan utgjøre potenisell sikkerhetsrisiko. Tenk mer på det som en app du installerer på din telefon som er godkjent ligger med trygt sikkerhetslag mellom Webflow og nettsiden din.

Webflow skriver på sin egen blogg:

"Vår oppgave hos Webflow — å gi utviklingskrefter til alle — er utvilsomt ambisiøs.

En av tingene som inspirerer oss mest med dette høye målet, er å vite at vi ikke kan gjøre det alene. Med det i tankene har vi vært fokusert på å finne måter å utnytte kunnskapen og ekspertisen fra Webflow-samfunnet, samtidig som vi gir våre skapere og utviklere verktøyene de trenger for å lage den mest kraftfulle visuelle utviklingsplattformen som finnes.

I dag tar vi et stort skritt mot det målet med lanseringen av neste generasjon Webflow-apper og en helt ny plattform for utviklere som ønsker å bygge egne apper for Webflow-samfunnet."

Alle bilder: Webflow

Vi gleder oss til å gjøre integrasjoner enklere for vår kunder. Webflow er blant de raskest voksende plattformene for websider med over 3.5 millioner brukere. Dette er virkelig et initiativ som vil få brukermassen til å vokse ytterligere. Nå teller vi bare ned tiden til Webflow Conf. som er få uker unna hvor enda flere nyheter skal avdukes.

Se mer funksjon
Tilbake til nyhetsoversikt
Anerkjennelser.

design awards x23 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Affiliate
Professional Partner