Tailwind Management

Tailwind er blant de ledende prosjekt utviklerne innenfor segmentet kjemikalietankere. Se hvordan den nye nettsiden ble.

Web design / UI&UX
Prototyping
Web utvikling (Webflow)
Prosjekt anerkjennelse:
No items found.

Kort om: Tailwind er blant de ledende prosjekt utviklerne innenfor segmentet kjemikalietankere. Alle fartøyene kan stolt vise frem det norske flagget og fokuset på bærekraft gjennom deres investeringsstrategi.

En stor takk til Petter, Frank-Petter og Jacob for oppdraget med å designe og utvikle de nye sidene for Tailwind Management.

Prosjektet startet allerede i 2020, men pga. utfordringer med blant annet pandemi så ble prosjektet kjørt fra 30-100% i 2022. Vi hadde en god prosess hvor vi tidlig så på struktur og forventninger til innhold. Design og prototype sammefalt med forventninger fra Tailwind teamet og vi startet utviklingen på vår favorittplattform, Webflow. Vår tilnærming brukte blant annet F'inSweet, Client First metoden med vel organiserte seksjoner, komponenter og css klasser. Nettsiden benytter også "Plausible" for anonymisering av besøksstatistikk.

Youtube teaser video
Team page mockup on desktop

Enkle, skreddersydde CMS samlinger for teamet gjør det lett å legge til eller endre ansatte sine data.

Tailwind har nå fått en nettside som laster utrolig raskt, en custom CMS som lar de enkelt publisere nye prosjekter og aktiviteter i selskapet.

Vi gleder oss til å følge dere videre og takker for et veldig fint og positivt oppdrag.

Youtube teaser video

Tilbake til oversikt

Besøk nettside

Anerkjennelser.

design awards x23 / COMPUTER ARTS / WEB DESIGNER MAGAZINE / MAGNET AWARDS / 3D world magazine

Sommerseth Design holder kontoret feriestengt 19. juni t.o.m. 28. juni 2022
Affiliate
Professional Partner